آیا شما هم با خودتان صحبت می کنید؟



◀️ تحقیقات نشان می دهد که خودگفتاری با طیفی از عملکردهای ذهنی مختلف از جمله حل مسئله، استدلال، برنامه ریزی، انگیزه و توجه مرتبط است. همچنین به تنظیم احساسات و بهبود حافظه کمک می کند.
فارغ از مواردی که صحبت با خود می تواند نشان از یک بیماری روانی باشد، در اغلب اوقات، می توانید بدون اینکه دلیلی برای نگرانی باشد با خودتان صحبت کنید.

◀️ یک نظریه بیان می کند افرادی که زمان بیشتری را به تنهایی می گذرانند ممکن است بیشتر با خود صحبت کنند. از آنجایی که آنها تعاملات کمتری با دیگران دارند، خود گفتاری آنها ممکن است به عنوان نوعی ارتباط اجتماعی عمل کند.
مطالعات نشان داده است بزرگسالانی که تک فرزند بوده اند، بیشتر درگیر خودگویی بیرونی هستند

◀️ این نظریه نشان می دهد که افراد ممکن است به دلیل رویدادهای مخرب شناختی که اغلب توسط استرس یا سایر رویدادهای مشابه ایجاد می شوند، با صدای بلند با خود صحبت کنند. به عنوان مثال، احساس اضطراب یا تمایلات وسواسی-اجباری می تواند اختلالات شناختی را ایجاد کند که با افزایش خودگویی مرتبط است.

به عنوان مثال، اگر مردم قبل از سخنرانی در جمع مضطرب هستند، هنگام آماده شدن برای سخنرانی بیشتر با خود صحبت می کنند.

◀️ صحبت کردن با خودتان می تواند مزایای مختلفی داشته باشد. برخی از این موارد را در ادامه ذکر می کنیم.

◀️ صحبت کردن با خودتان به شما این امکان را می دهد که در مورد چیزهایی که در زندگی شما اتفاق می افتد فکر کنید. از بیرون نگاه کردن به موضوع، می‌تواند راهی عالی برای دیدن عینی‌تر مسائل باشد.

این روش می تواند شدت احساساتی را که ممکن است در لحظه تجربه کنید به حداقل برساند تا بتوانید موضوعات  را به روشی منطقی تر ببینید.

◀️ صحبت کردن با خودتان می تواند انگیزه دهنده نیز باشد. مواقعی را در نظر بگیرید که با خود می گویید «من می‌توانم این کار را انجام دهم» یا «من این امکان را دارم». بیرونی کردن چنین افکاری می تواند به تقویت انگیزه ها کمک کند.

پژوهشی نشان داد که وقتی بازیکنان بسکتبال با خود با جملات آموزشی یا انگیزشی صحبت می‌کردند، پیشرفت‌های قابل‌توجهی نشان می دادند.

◀️ به گفته محققان، شرکت کنندگان با صحبت کردن با خود، حافظه خود را بهبود می بخشند و ارتباط قوی تری بین کلماتی که می گویند و اهداف بصری مورد نظرشان ایجاد می کنند.
در یک آزمایش در یک فروشگاه، به شرکت‌کنندگان گفته شد که نام اقلامی را که به دنبال آن بودند، در حین جستجو تکرار کنند. نتایج نشان داد برای کسانی که با خودشان صحبت می‌کردند، پیدا کردن چیزی که به دنبالش بودند آسان‌تر بود.


◀️ صحبت کردن با خود می تواند راهی برای حل مشکلاتی باشد که ممکن است با آن روبرو شوید. این تکنیک که به عنوان خود توضیحی شناخته می شود، می تواند به افراد کمک کند تا پیشرفت خود را نظارت کنند و عملکرد خود را در حین حل مشکل بهبود بخشند.
صرف چند لحظه صحبت کردن با خودتان می تواند به شما زمان لازم را بدهد تا واقعاً روی مشکل و همه گزینه های خود تمرکز و فکر کنید.