چگونه در شرایط مختلف، اعتماد به نفس خود را تقویت کنیم؟
◀️ اغلب ما در شرایطی اعتماد به نفس خود را از دست داده ایم. در بسیاری از موارد، اینکه چگونه رفتار کنیم، در واقع می تواند به ما کمک کند که اعتماد به نفس بیشتری داشته باشیم. در ادامه به این می پردازیم که چگونه در شرایط مختلف اعتماد به نفس داشته باشیم؟
◀️ اگر اعتماد به نفس شما در موقعیت های اجتماعی ضعیف می شود، سعی کنید دیدگاه خود را تغییر دهید. به جای اینکه به تعاملات گروهی به عنوان یک عامل استرس زا نگاه کنید، به آنها به عنوان فرصتی برای کار روی ایجاد اعتماد به نفس خود نگاه کنید. همراه داشتن یک شخص آشنا، می تواند به شما اعتماد به نفس لازم را بدهد تا در کنار گروهی از افراد اعتماد به نفس داشتن را بهتر تمرین کنید.
◀️ حتی می توانید دست به کار شوید و خودتان یک گرد هم نشینی مهیا کنید. این کار به شما کمک کند چرا که می دانید شرایط قرار است چگونه پیش برود و سطحی از کنترل را خواهید داشت و در چنین شرایطی تمرین حفظ یا تقویت اعتماد به نفس آسان تر است.
◀️ اگر می خواهید در جریان یک رابطه اعتماد به نفس داشته باشید، می بایست ارزش خود را بشناسید. اگر نسبت به ارزشی که برای روابط به ارمغان می آورید آگاه باشید، نسبت به خودتان اعتماد بیشتری خواهید داشت. همچنین توجه به زمان حال و عدم نگرانی در مورد گذشته یا آینده می تواند مفید باشد.
◀️ اگر عدم اعتماد به نفس شما در روابط به دلیل ترس از طرد شدن است، به یاد داشته باشید که همه با هم سازگار نیستند. همانطور که ممکن است شما برای طرف دیگر رابطه فرد مناسبی نباشید، آنها نیز ممکن است برای شما فرد مناسبی نباشند.
◀️ اگر عدم اعتماد به نفس شما در محل کار به نگرانی در مورد عملکرد شما مرتبط است، مرتباً با مسئول خود در ارتباط باشید و نسبت به عملکرد خود جویا شوید. در مورد زمینه هایی که می توانید در آنها پیشرفت کنید، بازخورد بخواهید، سپس روی آنها کار کنید تا در انجام وظایف خود اطمینان بیشتری داشته باشید.
◀️ همچنین اگر اشتباهی مرتکب شدید، آن را بپذیرید، از آن درس بگیرید و ادامه دهید. هیچ کس کامل نیست، پس بابت اشتباهاتتان بی جهت خودتان را شماتت نکنید.
◀️ گاهی اوقات اعتماد به نفس پایین ممکن است نشانه یک بیماری روانی مانند افسردگی یا اضطراب باشد. اگر مسائل مربوط به اعتماد به نفس شما در کار، زندگی اجتماعی یا تحصیل شما اختلال ایجاد می کند، با یک متخصص صحبت کنید. یک درمانگر می تواند به شما در درک بهتر مشکل کمک کند، درمان هایی را توصیه کند و با شما همکاری کند تا مهارت هایی را برای ایجاد اعتماد به نفس خود به کار بگیرید.