نحوه برخورد با همسر منفی نگر
◀️ منفیگرایی میتواند به شکل بدبینی، انتقاد، غر زدن، رفتار تهاجمی، بدبینی، نارضایتی، کمالگرایی و تندخویی بروز کند. همه این رفتارها می تواند دیگران و از جمله همسر و فرزندان را از فرد منفی نگر دور کند.
◀️ مغز انسان تمایل طبیعی به ترجیح اطلاعات منفی دارد. رویدادهای منفی نسبت به رویدادهای مثبت توجه بیشتری را به خود جلب می کنند و تأثیر بیشتری بر مغز می گذارند. در روابط، این سوگیری اغلب باعث می شود افراد همیشه انتظار بدترین ها را داشته باشند یا همیشه در حالت تدافعی باشند.
◀️ استرس بیش از حد نیز می تواند مثبت ماندن را برای افراد دشوار کند. این شرایط می تواند به طور جدی بر توانایی فرد در احساس خوش بینی تأثیر بگذارد.
البته برخی افراد هم به طور طبیعی تمایل به منفی گرایی دارند و این موضوع، بخشی از شخصیت ذاتی آنها می باشد.
◀️ در بسیاری از موارد نیز، وضعیت سلامت روان، مسبب منفی نگری در فرد می باشد. اگر مشکوک هستید که شما یا شریک زندگیتان به دلیل مشکلی مانند افسردگی، منفی بافی را تجربه می کنید، با یک درمانگر صحبت کنید.
◀️ چگونه به همسر منفی نگر خود کمک کنید؟
به طور کلی اگر با فردی که شخصیتی منفی نگر دارد در ارتباط هستید، مسئول ایجاد احساس بهتر در او نیستید. با این حال، می توانید کارهایی انجام دهید تا به او کمک کنید مثبت تر باشد.
◀️ همدلی کنید: به جای اینکه اجازه دهید خلق و خوی آنها بر روحیه شما تأثیر بگذارد، روی بخشش اشتباهات آنها تمرکز کنید و با خوش بینانه تر حرکت کنید. اگر شما مثبت و امیدوار باشید، احتمال دارد که با گذشت زمان، برای شریک زندگی شما سخت شود که به مثبت بودن شما با نگرش منفی پاسخ دهد.
◀️ حد و مرزها را تعیین کنید: مرزها، آنچه را که در یک رابطه تحمل خواهید کرد و تحمل نخواهید کرد، مشخص می کنند. در حالی که شریک زندگی شما همراهی شما را خواهد داشت، بیان کنید که محدودیت هایی برای آنچه می پذیرید وجود دارد. هنگامی که این مرزها را روشن کردید، مکلف باشید که در صورت نقض آنها، آنها را اجرا می کنید.
◀️ مراقب خود باشید: اجازه ندهید منفی بودن شریک زندگیتان در سلامت و رفاه شما اختلال ایجاد کند. مطمئن شوید که با خودتان مهربانانه رفتار می کنید، استراحت و مراقبت کافی از خود را در اولویت قرار دهید و به دنبال حمایت اجتماعی خارج از رابطه خود باشید.