سندروم پرخوری شبانه! آیا شما نیز نیمه شب ها به سراغ یخچال می روید؟



◀️ آیا در طول روز به رژیم غذایی خود پایبند هستید، اما شب ها همه قوانینتان را زیر پا می گذارید؟ اگر متوجه شدید که مقدار زیادی غذا در شب می خورید - حتی از خواب بیدار می شوید تا غذا بخورید - ممکن است به یک اختلال غذایی خاص مبتلا باشید که به آن NES می گویند.

◀️ افراد مبتلا به NES اغلب شب ها غذا می خورند زیرا معتقدند که خواب را بهبود می بخشد یا به آنها کمک می کند دوباره بخوابند. کسانی که به این عارضه مبتلا هستند، اغلب صبح ها اشتهای کمی دارند و صبحانه را حذف می کنند؛ چرا که معمولاً درگیر احساس گناه و شرم مربوط به غذا خوردن شب گذشته هستند.

◀️ علائم اولیه NES عبارتند از تکرار دفعات غذا خوردن شبانه (از جمله بیدار شدن از خواب برای خوردن) و مصرف زیاد غذا بعد از شام.

◀️ افراد مبتلا، اغلب به صورت میانگین یک چهارم از غذای مصرفی خود را، حداقل به مدت سه ماه از عصر به بعد مصرف کرده اند و دفعات خوردن شبانه را نیز حداقل دو بار در هفته به مدت سه ماه تکرار کرده اند.

◀️ ایشان ممکن است پرخوری کنند (یعنی مقدار زیادی غذا را در مدت زمان کوتاهی بخورند در حالی که احساس می کنند کنترلی بر این شرایط ندارند) یا به صورت پیوسته ریزه خواری کنند.

◀️ افراد مبتلا به NES اغلب افسردگی و اضطراب دارند. همچنین ممکن است سابقه مصرف مواد نیز داشته باشند.
◀️ در حالی که دلایل دقیق سندرم خوردن شبانه به طور کامل شناخته نشده است، عواملی که ممکن است در بروز آن نقش داشته باشند عبارتند از مشکلات ریتم ساعات شبانه روز، عدم تعادل هورمونی و رژیم غذایی نامناسب در طول روز.

◀️ درمانگران سندرم پرخوری شبانه اغلب از درمان شناختی رفتاری و تکنیک های مرتبط استفاده می کنند. راهبردهای دیگری که می توانند مفید باشند عبارتند از: فتوتراپی، آموزش و دارو درمانی.